Αξιολόγηση Μαθησιακών Δυσκολιών / Δυσλεξίας

Για την αξιολόγηση παιδιών και εφήβων με πιθανές Μαθησιακές Δυσκολίες / Δυσλεξία ακολουθούμε την εξής διαδικασία:

  1. Συνάντηση των γονέων με την επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου. Λήψη κοινωνικού – ιατρικού ιστορικού (1 συνεδρία διάρκειας 30′)
  2. Συνάντηση του παιδιού με την Ειδική Παιδαγωγό. Αξιολόγηση μαθησιακών δεξιοτήτων (1-2 συνεδρίες διάρκειας 45′ έκαστη)
  3. Συνάντηση των γονέων με την επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου. Προφορική ενημέρωση των γονέων σχετικά με τη διαταραχή του παιδιού ή του εφήβου και το προτεινόμενο θεραπευτικό πρόγραμμα -επίλυση αποριών (1 συνεδρία διάρκειας 30′-45’) Σε όλες τις αξιολογήσεις χορηγούνται έγκυρα και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία. Οι συναντήσεις δύναται να πραγματοποιηθούν όλες τις ίδια μέρα ανάλογα με τα διαθέσιμα ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο σε μια μόνο επίσκεψη στο χώρο μας λαμβάνετε ολοκληρωμένη διάγνωση και πρόταση θεραπείας. Όλες οι αξιολογήσεις παραδίδονται γραπτώς υπογεγραμμένες και σφραγισμένες από τους υπευθύνους του κέντρου στους γονείς ή στους ίδιους του ενδιαφερόμενους.

Για μια εξατομικευμένη προσέγγιση του ζητήματος που σας απασχολεί επικοινωνήστε μαζί μας είτε καλώντας στο  210.6014882  είτε στέλνοντας μήνυμα στο contact@exelixilogou.gr είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

30' Προαξιολόγηση
Δωρεάν

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.